Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Sprache:
Englisch
28,50 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
Aktuell nicht verfügbar
Kategorien:
Beschreibung
From the author of "The Elements of Cooking" comes a groundbreaking book thatexplains the very essential truth of cooking: it is not the recipe itself butrather two unchanging components that make all food come together. b&w photosthroughout.
From the author of "The Elements of Cooking" comes a groundbreaking book thatexplains the very essential truth of cooking: it is not the recipe itself butrather two unchanging components that make all food come together. b&w photosthroughout.
Über den Autor
Michael Ruhlman
Details
Erscheinungsjahr: | 2009 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Backen |
Medium: | Buch |
Reihe: | Ruhlman's Ratios |
ISBN-13: | 9781416566113 |
ISBN-10: | 1416566112 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Ruhlman, Michael |
Hersteller: |
Scribner Book Company
Ruhlman's Ratios |
Maße: | 231 x 147 x 29 mm |
Von/Mit: | Michael Ruhlman |
Erscheinungsdatum: | 04.2009 |
Gewicht: | 0,431 kg |
Über den Autor
Michael Ruhlman
Details
Erscheinungsjahr: | 2009 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Backen |
Medium: | Buch |
Reihe: | Ruhlman's Ratios |
ISBN-13: | 9781416566113 |
ISBN-10: | 1416566112 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Ruhlman, Michael |
Hersteller: |
Scribner Book Company
Ruhlman's Ratios |
Maße: | 231 x 147 x 29 mm |
Von/Mit: | Michael Ruhlman |
Erscheinungsdatum: | 04.2009 |
Gewicht: | 0,431 kg |
Warnhinweis