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1. An introduction to fermentation processes
2. Microbial growth kinetics
3. The isolation and improvement of industrially important microorganisms
4. Media for industrial fermentations
5. Sterilization
6. Culture preservation and inoculum development
7. Design of a fermenter
8. Instrumentation and control
9. Aeration and agitation
10. The recovery and purification of fermentation products
11. Effluent treatment
12. The production of heterologous proteins
Erscheinungsjahr: | 2016 |
---|---|
Fachbereich: | Chemische Technik |
Genre: | Importe, Technik |
Rubrik: | Naturwissenschaften & Technik |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780080999531 |
ISBN-10: | 0080999530 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: |
Whitaker, Allan
Stanbury, Peter F. Hall, Stephen J |
Auflage: | 3. Auflage |
Hersteller: | Elsevier Science & Technology |
Verantwortliche Person für die EU: | Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de |
Maße: | 236 x 192 x 45 mm |
Von/Mit: | Allan Whitaker (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 14.09.2016 |
Gewicht: | 1,629 kg |
1. An introduction to fermentation processes
2. Microbial growth kinetics
3. The isolation and improvement of industrially important microorganisms
4. Media for industrial fermentations
5. Sterilization
6. Culture preservation and inoculum development
7. Design of a fermenter
8. Instrumentation and control
9. Aeration and agitation
10. The recovery and purification of fermentation products
11. Effluent treatment
12. The production of heterologous proteins
Erscheinungsjahr: | 2016 |
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Fachbereich: | Chemische Technik |
Genre: | Importe, Technik |
Rubrik: | Naturwissenschaften & Technik |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780080999531 |
ISBN-10: | 0080999530 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: |
Whitaker, Allan
Stanbury, Peter F. Hall, Stephen J |
Auflage: | 3. Auflage |
Hersteller: | Elsevier Science & Technology |
Verantwortliche Person für die EU: | Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de |
Maße: | 236 x 192 x 45 mm |
Von/Mit: | Allan Whitaker (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 14.09.2016 |
Gewicht: | 1,629 kg |