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Beschreibung
An exploration of the issues that arise when philosophers ask 'how are we to eat?'
An exploration of the issues that arise when philosophers ask 'how are we to eat?'
Über den Autor
Raymond D. Boisvert is professor of philosophy at Siena College in Albany, New York, and the author of I Eat: Therefore I Think. Lisa Heldke is professor of philosophy at Gustavus Adolphus College in St. Peter, Minnesota and the author of Exotic Appetites: Ruminations of a Food Adventurer.
Details
Erscheinungsjahr: 2016
Genre: Importe, Philosophie
Rubrik: Geisteswissenschaften
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Einband - flex.(Paperback)
ISBN-13: 9781780235882
ISBN-10: 1780235887
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Heldke, Lisa
Boisvert, Raymond D.
Hersteller: Reaktion Books
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 216 x 136 x 20 mm
Von/Mit: Lisa Heldke (u. a.)
Erscheinungsdatum: 01.02.2016
Gewicht: 0,261 kg
Artikel-ID: 104233922

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