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Beschreibung
Originally published in 1971, this is a new edition of a classic collection of 250 recipes, for those on a budget. The dishes use cheap cuts of meat, pulses and veg, supplemented by foraged ingredients.
Originally published in 1971, this is a new edition of a classic collection of 250 recipes, for those on a budget. The dishes use cheap cuts of meat, pulses and veg, supplemented by foraged ingredients.
Details
Erscheinungsjahr: 2014
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780711235618
ISBN-10: 0711235619
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Innes, Jocasta
Hersteller: FRANCES LINCOLN
Verantwortliche Person für die EU: preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de
Maße: 198 x 132 x 27 mm
Von/Mit: Jocasta Innes
Erscheinungsdatum: 01.06.2014
Gewicht: 0,266 kg
Artikel-ID: 105591501