Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Sprache:
Englisch
36,90 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
Lieferzeit 1-2 Wochen
Kategorien:
Beschreibung
A step-by-step guide to making pastry with more than 50 recipes. From the bestselling author of "Dough" and "Crust", it explains how to make 4 different kinds of pastry and how to use them in each dish.
A step-by-step guide to making pastry with more than 50 recipes. From the bestselling author of "Dough" and "Crust", it explains how to make 4 different kinds of pastry and how to use them in each dish.
Über den Autor
Richard Bertinet
Details
Erscheinungsjahr: | 2012 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Backen |
Medium: | Buch |
Seiten: | 224 |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9780091943479 |
ISBN-10: | 0091943477 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Bertinet, Richard |
Hersteller: | Ebury Publishing |
Maße: | 258 x 200 x 28 mm |
Von/Mit: | Richard Bertinet |
Erscheinungsdatum: | 03.05.2012 |
Gewicht: | 0,923 kg |
Über den Autor
Richard Bertinet
Details
Erscheinungsjahr: | 2012 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Backen |
Medium: | Buch |
Seiten: | 224 |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9780091943479 |
ISBN-10: | 0091943477 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Bertinet, Richard |
Hersteller: | Ebury Publishing |
Maße: | 258 x 200 x 28 mm |
Von/Mit: | Richard Bertinet |
Erscheinungsdatum: | 03.05.2012 |
Gewicht: | 0,923 kg |
Warnhinweis