Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Sprache:
Englisch
48,95 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
Lieferzeit 1-2 Wochen
Kategorien:
Beschreibung
This book presents to an American audience the cuisine of Liguria the Italian Riviera full of dishes that are inventive, inherently seasonal, waste-conscious, plant-forward, and geared toward the home cook.
This book presents to an American audience the cuisine of Liguria the Italian Riviera full of dishes that are inventive, inherently seasonal, waste-conscious, plant-forward, and geared toward the home cook.
Über den Autor
Laurel Evans is an award-winning cookbook author, television personality, and food editor, raised in Texas and based in Milan and Liguria.
Details
Erscheinungsjahr: | 2021 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Länderküchen |
Medium: | Buch |
Inhalt: | Einband - fest (Hardcover) |
ISBN-13: | 9780847870615 |
ISBN-10: | 0847870618 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Evans, Laurel |
Hersteller: | Rizzoli International Publications |
Maße: | 256 x 202 x 26 mm |
Von/Mit: | Laurel Evans |
Erscheinungsdatum: | 28.09.2021 |
Gewicht: | 1,172 kg |
Über den Autor
Laurel Evans is an award-winning cookbook author, television personality, and food editor, raised in Texas and based in Milan and Liguria.
Details
Erscheinungsjahr: | 2021 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Länderküchen |
Medium: | Buch |
Inhalt: | Einband - fest (Hardcover) |
ISBN-13: | 9780847870615 |
ISBN-10: | 0847870618 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Evans, Laurel |
Hersteller: | Rizzoli International Publications |
Maße: | 256 x 202 x 26 mm |
Von/Mit: | Laurel Evans |
Erscheinungsdatum: | 28.09.2021 |
Gewicht: | 1,172 kg |
Warnhinweis