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More than just a collection of recipes, Lebanese Cuisine offers a richly detailed portrait of the crown jewel of Middle Eastern cuisine. Short-listed for the prestigious Andre Simon award in England, it has garnered rave reviews from both sides of the Atlantic.
More than just a collection of recipes, Lebanese Cuisine offers a richly detailed portrait of the crown jewel of Middle Eastern cuisine. Short-listed for the prestigious Andre Simon award in England, it has garnered rave reviews from both sides of the Atlantic.
Erscheinungsjahr: | 2000 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Länderküchen |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 258 |
ISBN-13: | 9780312187354 |
ISBN-10: | 0312187351 |
Sprache: | Englisch |
Ausstattung / Beilage: | Paperback |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Helou, Anissa |
Hersteller: | St. Martins Press-3PL |
Maße: | 229 x 152 x 16 mm |
Von/Mit: | Anissa Helou |
Erscheinungsdatum: | 05.09.2000 |
Gewicht: | 0,424 kg |
Erscheinungsjahr: | 2000 |
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Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Länderküchen |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 258 |
ISBN-13: | 9780312187354 |
ISBN-10: | 0312187351 |
Sprache: | Englisch |
Ausstattung / Beilage: | Paperback |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Helou, Anissa |
Hersteller: | St. Martins Press-3PL |
Maße: | 229 x 152 x 16 mm |
Von/Mit: | Anissa Helou |
Erscheinungsdatum: | 05.09.2000 |
Gewicht: | 0,424 kg |