Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Sprache:
Englisch
16,60 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
auf Lager, Lieferzeit 1-2 Werktage
Kategorien:
Beschreibung
First published in 1920 this delightful volume opens a window onto a golden age of elegant dining. Starched linens, candles, white gloves, aperitifs, French menus and garden parties - this is the world of the decadent classes. Illustrated with humorous period cartoons.
First published in 1920 this delightful volume opens a window onto a golden age of elegant dining. Starched linens, candles, white gloves, aperitifs, French menus and garden parties - this is the world of the decadent classes. Illustrated with humorous period cartoons.
Über den Autor
In addition to The Whole Art of Dining, J. Rey was the author of Le Guide du Gourmet à Table.
Details
Erscheinungsjahr: | 2013 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Allgemeines |
Medium: | Buch |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9781851240869 |
ISBN-10: | 1851240861 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Rey, J. |
Hersteller: | Bodleian Library |
Maße: | 203 x 136 x 20 mm |
Von/Mit: | J. Rey |
Erscheinungsdatum: | 15.12.2013 |
Gewicht: | 0,326 kg |
Über den Autor
In addition to The Whole Art of Dining, J. Rey was the author of Le Guide du Gourmet à Table.
Details
Erscheinungsjahr: | 2013 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Allgemeines |
Medium: | Buch |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9781851240869 |
ISBN-10: | 1851240861 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Rey, J. |
Hersteller: | Bodleian Library |
Maße: | 203 x 136 x 20 mm |
Von/Mit: | J. Rey |
Erscheinungsdatum: | 15.12.2013 |
Gewicht: | 0,326 kg |
Warnhinweis