Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Sprache:
Englisch
36,50 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
Aktuell nicht verfügbar
Kategorien:
Beschreibung
How to Boil an Egg , is a collection of simple and unusual recipes for cooking eggs from Rose Bakery. Eggs are one of the most complete and nourishing of ingredients, and this book shows how tasty and versatile they can be.
How to Boil an Egg , is a collection of simple and unusual recipes for cooking eggs from Rose Bakery. Eggs are one of the most complete and nourishing of ingredients, and this book shows how tasty and versatile they can be.
Über den Autor
Rose Carrarini opened Rose Bakery, a small Anglo-French bakery, shop and restaurant in Paris with her husband Jean-Charles in 2002, with the aim of serving fresh, simple and healthy food. Rose's philosophy and approach to food proved extremely popular and there are now branches of Rose Bakery in London, Paris, Tokyo, Seoul and Tel Aviv.
Details
Erscheinungsjahr: | 2013 |
---|---|
Genre: | Importe, Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Kochbücher & Grundkochbücher |
Medium: | Buch |
Inhalt: | 136 S. |
ISBN-13: | 9780714862415 |
ISBN-10: | 071486241X |
Sprache: | Englisch |
Herstellernummer: | 6241 |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Carrarini, Rose |
Auflage: | New |
Hersteller: |
Phaidon
Phaidon Press |
Verantwortliche Person für die EU: | Phaidon Verlag GmbH, Zähringer Straße 24, D-10707 Berlin, gpsr@phaidon.com |
Maße: | 276 x 215 x 22 mm |
Von/Mit: | Rose Carrarini |
Erscheinungsdatum: | 12.02.2013 |
Gewicht: | 0,886 kg |
Über den Autor
Rose Carrarini opened Rose Bakery, a small Anglo-French bakery, shop and restaurant in Paris with her husband Jean-Charles in 2002, with the aim of serving fresh, simple and healthy food. Rose's philosophy and approach to food proved extremely popular and there are now branches of Rose Bakery in London, Paris, Tokyo, Seoul and Tel Aviv.
Details
Erscheinungsjahr: | 2013 |
---|---|
Genre: | Importe, Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Kochbücher & Grundkochbücher |
Medium: | Buch |
Inhalt: | 136 S. |
ISBN-13: | 9780714862415 |
ISBN-10: | 071486241X |
Sprache: | Englisch |
Herstellernummer: | 6241 |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Carrarini, Rose |
Auflage: | New |
Hersteller: |
Phaidon
Phaidon Press |
Verantwortliche Person für die EU: | Phaidon Verlag GmbH, Zähringer Straße 24, D-10707 Berlin, gpsr@phaidon.com |
Maße: | 276 x 215 x 22 mm |
Von/Mit: | Rose Carrarini |
Erscheinungsdatum: | 12.02.2013 |
Gewicht: | 0,886 kg |
Sicherheitshinweis