Zum Hauptinhalt springen
Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Gluten-Free Baking
Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris
Buch von Nathaniel Doboin (u. a.)
Sprache: Englisch

32,50 €*

inkl. MwSt.

Versandkostenfrei per Post / DHL

Aktuell nicht verfügbar

Kategorien:
Beschreibung
With 40 sweet and savory gluten-free recipes, a celebration of breadmaking and one innovative Paris bakery. Chambelland offers an exclusive menu featuring all sorts of breads, biscuits, and pastries - including focaccias, pissaladieres, muffins, and chouquettes - all made from rice and other naturally gluten-free flours
With 40 sweet and savory gluten-free recipes, a celebration of breadmaking and one innovative Paris bakery. Chambelland offers an exclusive menu featuring all sorts of breads, biscuits, and pastries - including focaccias, pissaladieres, muffins, and chouquettes - all made from rice and other naturally gluten-free flours
Über den Autor
Thomas Teffri-Chambelland is a former biology teacher turned baker and the founder of the École Internationale de Boulangerie. He and the globe-trotting entrepreneur Nathaniel Doboin came up with the concept for a new kind of bakery, redefining the limits of the world of bread.
Details
Erscheinungsjahr: 2022
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Backen
Medium: Buch
ISBN-13: 9781419761058
ISBN-10: 1419761056
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Doboin, Nathaniel
Teffri-Chambelland, Thomas
Hersteller: Abrams & Chronicle Books
Abrams Books
Abbildungen: Color illustrations throughout
Maße: 262 x 194 x 19 mm
Von/Mit: Nathaniel Doboin (u. a.)
Erscheinungsdatum: 28.04.2022
Gewicht: 0,788 kg
Artikel-ID: 120457241
Über den Autor
Thomas Teffri-Chambelland is a former biology teacher turned baker and the founder of the École Internationale de Boulangerie. He and the globe-trotting entrepreneur Nathaniel Doboin came up with the concept for a new kind of bakery, redefining the limits of the world of bread.
Details
Erscheinungsjahr: 2022
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Backen
Medium: Buch
ISBN-13: 9781419761058
ISBN-10: 1419761056
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Doboin, Nathaniel
Teffri-Chambelland, Thomas
Hersteller: Abrams & Chronicle Books
Abrams Books
Abbildungen: Color illustrations throughout
Maße: 262 x 194 x 19 mm
Von/Mit: Nathaniel Doboin (u. a.)
Erscheinungsdatum: 28.04.2022
Gewicht: 0,788 kg
Artikel-ID: 120457241
Warnhinweis

Ähnliche Produkte

Ähnliche Produkte