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Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Gluten-Free Baking
Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris
Buch von Nathaniel Doboin (u. a.)
Sprache: Englisch

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Beschreibung
With 40 sweet and savory gluten-free recipes, a celebration of breadmaking and one innovative Paris bakery. Chambelland offers an exclusive menu featuring all sorts of breads, biscuits, and pastries - including focaccias, pissaladieres, muffins, and chouquettes - all made from rice and other naturally gluten-free flours
With 40 sweet and savory gluten-free recipes, a celebration of breadmaking and one innovative Paris bakery. Chambelland offers an exclusive menu featuring all sorts of breads, biscuits, and pastries - including focaccias, pissaladieres, muffins, and chouquettes - all made from rice and other naturally gluten-free flours
Über den Autor
Thomas Teffri-Chambelland is a former biology teacher turned baker and the founder of the École Internationale de Boulangerie. He and the globe-trotting entrepreneur Nathaniel Doboin came up with the concept for a new kind of bakery, redefining the limits of the world of bread.
Details
Medium: Buch
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9781419761058
ISBN-10: 1419761056
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Doboin, Nathaniel
Teffri-Chambelland, Thomas
Hersteller: La Martiniere/Abrams
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 262 x 194 x 19 mm
Von/Mit: Nathaniel Doboin (u. a.)
Erscheinungsdatum: 19.04.2022
Gewicht: 0,788 kg
Artikel-ID: 120457241
Über den Autor
Thomas Teffri-Chambelland is a former biology teacher turned baker and the founder of the École Internationale de Boulangerie. He and the globe-trotting entrepreneur Nathaniel Doboin came up with the concept for a new kind of bakery, redefining the limits of the world of bread.
Details
Medium: Buch
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9781419761058
ISBN-10: 1419761056
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Doboin, Nathaniel
Teffri-Chambelland, Thomas
Hersteller: La Martiniere/Abrams
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 262 x 194 x 19 mm
Von/Mit: Nathaniel Doboin (u. a.)
Erscheinungsdatum: 19.04.2022
Gewicht: 0,788 kg
Artikel-ID: 120457241
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