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Beschreibung
The history of changing tastes in food and fine dining, detailing the shifting nature of food availability, preparation and ways of serving, from prehistoric times to the present day.
The history of changing tastes in food and fine dining, detailing the shifting nature of food availability, preparation and ways of serving, from prehistoric times to the present day.
Details
Erscheinungsjahr: | 2019 |
---|---|
Genre: | Geschichte |
Rubrik: | Geisteswissenschaften |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 368 |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780500295373 |
ISBN-10: | 0500295379 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Freedman, Paul |
Redaktion: | Freedman, Paul |
Hersteller: | Thames & Hudson Ltd |
Maße: | 198 x 128 x 32 mm |
Von/Mit: | Paul Freedman |
Erscheinungsdatum: | 23.05.2019 |
Gewicht: | 0,367 kg |
Details
Erscheinungsjahr: | 2019 |
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Genre: | Geschichte |
Rubrik: | Geisteswissenschaften |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 368 |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780500295373 |
ISBN-10: | 0500295379 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Freedman, Paul |
Redaktion: | Freedman, Paul |
Hersteller: | Thames & Hudson Ltd |
Maße: | 198 x 128 x 32 mm |
Von/Mit: | Paul Freedman |
Erscheinungsdatum: | 23.05.2019 |
Gewicht: | 0,367 kg |
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