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Beschreibung
The history of changing tastes in food and fine dining, detailing the shifting nature of food availability, preparation and ways of serving, from prehistoric times to the present day.
The history of changing tastes in food and fine dining, detailing the shifting nature of food availability, preparation and ways of serving, from prehistoric times to the present day.
Details
Erscheinungsjahr: 2019
Genre: Geschichte, Importe
Rubrik: Geisteswissenschaften
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780500295373
ISBN-10: 0500295379
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Freedman, Paul
Redaktion: Freedman, Paul
Hersteller: Thames & Hudson Ltd
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 198 x 128 x 32 mm
Von/Mit: Paul Freedman
Erscheinungsdatum: 23.05.2019
Gewicht: 0,367 kg
Artikel-ID: 116771270

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