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Food in the Social Order
Taschenbuch von Mary Douglas
Sprache: Englisch

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Beschreibung
First published in 1984, This work is a cross-cultural study of the moral and social meaning of food. It is a collection of articles by Douglas and her colleagues covering the food system of the Oglala Sioux, the food habits of families in rural North Carolina, meal formats in an Italian-American community near Philadelphia. It also includes a grid/group analysis of food consumption.
First published in 1984, This work is a cross-cultural study of the moral and social meaning of food. It is a collection of articles by Douglas and her colleagues covering the food system of the Oglala Sioux, the food habits of families in rural North Carolina, meal formats in an Italian-American community near Philadelphia. It also includes a grid/group analysis of food consumption.
Über den Autor
Mary Douglas
Inhaltsverzeichnis
1: Standard Social Uses of Food: Introduction; 2: Metaphysical aspects of an Oglala Food System; 3: Sociocultural Dynamics and Food Habits in a Southern Community; 4: Meal Formats, Meal Cycles, and Menu Negotiation in the Maintenance of an Italian-American Community; 5: Measurement of Calendrical Information in Food-Taking Behavior
Details
Erscheinungsjahr: 2009
Fachbereich: Allgemeines
Genre: Importe
Rubrik: Sozialwissenschaften
Medium: Taschenbuch
ISBN-13: 9780415488525
ISBN-10: 0415488524
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Douglas, Mary
Hersteller: Routledge
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 216 x 140 x 17 mm
Von/Mit: Mary Douglas
Erscheinungsdatum: 25.02.2009
Gewicht: 0,39 kg
Artikel-ID: 128391029
Über den Autor
Mary Douglas
Inhaltsverzeichnis
1: Standard Social Uses of Food: Introduction; 2: Metaphysical aspects of an Oglala Food System; 3: Sociocultural Dynamics and Food Habits in a Southern Community; 4: Meal Formats, Meal Cycles, and Menu Negotiation in the Maintenance of an Italian-American Community; 5: Measurement of Calendrical Information in Food-Taking Behavior
Details
Erscheinungsjahr: 2009
Fachbereich: Allgemeines
Genre: Importe
Rubrik: Sozialwissenschaften
Medium: Taschenbuch
ISBN-13: 9780415488525
ISBN-10: 0415488524
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Douglas, Mary
Hersteller: Routledge
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 216 x 140 x 17 mm
Von/Mit: Mary Douglas
Erscheinungsdatum: 25.02.2009
Gewicht: 0,39 kg
Artikel-ID: 128391029
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