Zum Hauptinhalt springen
Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Fermentation
How to Make Your Own Sauerkraut, Kimchi, Brine Pickles, Kefir, Kombucha, Vegan Dairy, and More
Buch von Asa Simonsson
Sprache: Englisch

23,85 €*

inkl. MwSt.

Versandkostenfrei per Post / DHL

Lieferzeit 1-2 Wochen

Kategorien:
Beschreibung
Ferments are amazing, they not only are great-tasting, but are very good for you. This practical guide is bursting with expert advice for easy and successful food ferments, beautifully photographed throughout.
Ferments are amazing, they not only are great-tasting, but are very good for you. This practical guide is bursting with expert advice for easy and successful food ferments, beautifully photographed throughout.
Über den Autor
Åsa Linéa Simonsson grew up making ferments in her native Sweden; a trained naturopath and nurse, she runs a busy natural nutrition and health practice in the UK combined with popular workshops and retreats.
Details
Erscheinungsjahr: 2019
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Allgemeine Lexika
Medium: Buch
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9780754834649
ISBN-10: 0754834646
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Simonsson, Asa
Hersteller: Lorenz Books
Maße: 261 x 214 x 30 mm
Von/Mit: Asa Simonsson
Erscheinungsdatum: 20.12.2019
Gewicht: 1,161 kg
Artikel-ID: 117240941
Über den Autor
Åsa Linéa Simonsson grew up making ferments in her native Sweden; a trained naturopath and nurse, she runs a busy natural nutrition and health practice in the UK combined with popular workshops and retreats.
Details
Erscheinungsjahr: 2019
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Allgemeine Lexika
Medium: Buch
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9780754834649
ISBN-10: 0754834646
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Simonsson, Asa
Hersteller: Lorenz Books
Maße: 261 x 214 x 30 mm
Von/Mit: Asa Simonsson
Erscheinungsdatum: 20.12.2019
Gewicht: 1,161 kg
Artikel-ID: 117240941
Warnhinweis

Ähnliche Produkte

Ähnliche Produkte