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Fermentation
How to make your own sauerkraut, kimchi, brine pickles, kefir, kombucha, vegan dairy, and more
Buch von Asa Simonsson
Sprache: Englisch

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Beschreibung
Tips on getting involved with the fermentation craze and reaping the health benefits of sauerkraut, kimchi, brine pickles, kefir, kombucha, vegan dairy and more.
Tips on getting involved with the fermentation craze and reaping the health benefits of sauerkraut, kimchi, brine pickles, kefir, kombucha, vegan dairy and more.
Über den Autor
Åsa Linéa Simonsson grew up making ferments in her native Sweden; a trained naturopath and nurse, she runs a busy natural nutrition and health practice in the UK combined with popular workshops and retreats.
Details
Erscheinungsjahr: 2019
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Allgemeine Lexika
Medium: Buch
Seiten: 240
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9780754834649
ISBN-10: 0754834646
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Simonsson, Asa
Hersteller: Anness Publishing
Maße: 261 x 214 x 30 mm
Von/Mit: Asa Simonsson
Erscheinungsdatum: 28.06.2019
Gewicht: 1,161 kg
preigu-id: 117240941
Über den Autor
Åsa Linéa Simonsson grew up making ferments in her native Sweden; a trained naturopath and nurse, she runs a busy natural nutrition and health practice in the UK combined with popular workshops and retreats.
Details
Erscheinungsjahr: 2019
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Allgemeine Lexika
Medium: Buch
Seiten: 240
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9780754834649
ISBN-10: 0754834646
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Simonsson, Asa
Hersteller: Anness Publishing
Maße: 261 x 214 x 30 mm
Von/Mit: Asa Simonsson
Erscheinungsdatum: 28.06.2019
Gewicht: 1,161 kg
preigu-id: 117240941
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