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Christophe Adam's remarkable career has taken him from three-Michelin-star restaurants in London to Fauchon in Paris to eventually opening his own éclair boutique, L'éclair de genie, which currently boasts over 15 locations worldwide. He has plans to open a boutique in North America in 2017.
Erscheinungsjahr: | 2017 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Backen |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 224 |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780778805670 |
ISBN-10: | 0778805670 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Adam, Christophe |
Redaktion: | Dees, Meredith |
Hersteller: | Robert Rose |
Maße: | 266 x 199 x 17 mm |
Von/Mit: | Christophe Adam |
Erscheinungsdatum: | 07.02.2017 |
Gewicht: | 0,72 kg |
Christophe Adam's remarkable career has taken him from three-Michelin-star restaurants in London to Fauchon in Paris to eventually opening his own éclair boutique, L'éclair de genie, which currently boasts over 15 locations worldwide. He has plans to open a boutique in North America in 2017.
Erscheinungsjahr: | 2017 |
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Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Backen |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 224 |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780778805670 |
ISBN-10: | 0778805670 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Adam, Christophe |
Redaktion: | Dees, Meredith |
Hersteller: | Robert Rose |
Maße: | 266 x 199 x 17 mm |
Von/Mit: | Christophe Adam |
Erscheinungsdatum: | 07.02.2017 |
Gewicht: | 0,72 kg |