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Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Easy Sausage Making
Essential Techniques and Recipes to Master Making Sausages at Home
Taschenbuch von Will Budiaman
Sprache: Englisch

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Beschreibung
"Filled with essential information for first timers, this sausage making book takes you from selecting the right tools and picking the best cuts of meat to twisting off perfect links in no time"--
"Filled with essential information for first timers, this sausage making book takes you from selecting the right tools and picking the best cuts of meat to twisting off perfect links in no time"--
Über den Autor
WILL BUDIAMAN is a writer and recipe developer. Previously, he ran the test kitchen for The Daily Meal and worked as a web producer for Bon Appétit and Epicurious. He is the author of five other cookbooks, including Real BBQ and Be the BBQ Pitmaster. He lives in New York City.
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781623158507
ISBN-10: 1623158508
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Budiaman, Will
Hersteller: Callisto
Verantwortliche Person für die EU: preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de
Maße: 235 x 191 x 14 mm
Von/Mit: Will Budiaman
Erscheinungsdatum: 26.12.2017
Gewicht: 0,586 kg
Artikel-ID: 110440356
Über den Autor
WILL BUDIAMAN is a writer and recipe developer. Previously, he ran the test kitchen for The Daily Meal and worked as a web producer for Bon Appétit and Epicurious. He is the author of five other cookbooks, including Real BBQ and Be the BBQ Pitmaster. He lives in New York City.
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781623158507
ISBN-10: 1623158508
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Budiaman, Will
Hersteller: Callisto
Verantwortliche Person für die EU: preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de
Maße: 235 x 191 x 14 mm
Von/Mit: Will Budiaman
Erscheinungsdatum: 26.12.2017
Gewicht: 0,586 kg
Artikel-ID: 110440356
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