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Beschreibung
An informed and entertaining history that takes readers from the world's first restaurants in Kaifeng to the latest high-end dining experiences.
An informed and entertaining history that takes readers from the world's first restaurants in Kaifeng to the latest high-end dining experiences.
Über den Autor
Katie Rawson is director of learning innovation at the University of Pennsylvania. She writes on food history. Elliott Shore is professor emeritus of history at Bryn Mawr College. He has written on the history of restaurants, advertising, and German America.
Details
Erscheinungsjahr: 2019
Genre: Geschichte, Importe
Rubrik: Geisteswissenschaften
Medium: Buch
Inhalt: Einband - fest (Hardcover)
ISBN-13: 9781789140576
ISBN-10: 1789140579
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Shore, Elliott
Rawson, Katie
Hersteller: Reaktion Books
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 260 x 203 x 27 mm
Von/Mit: Elliott Shore (u. a.)
Erscheinungsdatum: 15.07.2019
Gewicht: 1 kg
Artikel-ID: 114910433

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