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Dining Out
A Global History of Restaurants
Taschenbuch von Elliott Shore
Sprache: Englisch

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Beschreibung
A global history of restaurants beyond white tablecloths and the matre d', Dining Out
A global history of restaurants beyond white tablecloths and the matre d', Dining Out
Über den Autor
Katie Rawson is director of learning innovation at the University of Pennsylvania. She writes on food history. Elliott Shore is professor emeritus of history at Bryn Mawr College. He has written on the history of restaurants, advertising, and German America.
Details
Erscheinungsjahr: 2019
Fachbereich: Allgemeines
Rubrik: Sozialwissenschaften
Medium: Taschenbuch
Seiten: 304
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781789140576
ISBN-10: 1789140579
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Shore, Elliott
Hersteller: Reaktion Books
Maße: 260 x 203 x 27 mm
Von/Mit: Elliott Shore
Erscheinungsdatum: 15.07.2019
Gewicht: 1 kg
preigu-id: 114910433
Über den Autor
Katie Rawson is director of learning innovation at the University of Pennsylvania. She writes on food history. Elliott Shore is professor emeritus of history at Bryn Mawr College. He has written on the history of restaurants, advertising, and German America.
Details
Erscheinungsjahr: 2019
Fachbereich: Allgemeines
Rubrik: Sozialwissenschaften
Medium: Taschenbuch
Seiten: 304
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781789140576
ISBN-10: 1789140579
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Shore, Elliott
Hersteller: Reaktion Books
Maße: 260 x 203 x 27 mm
Von/Mit: Elliott Shore
Erscheinungsdatum: 15.07.2019
Gewicht: 1 kg
preigu-id: 114910433
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