25,50 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
Aktuell nicht verfügbar
Linda Stephen is a professionally trained chef whose recipes regularly appear in dozens of national magazines. She has written many cookbooks, including The Convection Oven Bible and 125 Best Toaster Oven Recipes, and operates her own cooking school in Cobourg, Ontario.
Erscheinungsjahr: | 2008 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Länderküchen |
Medium: | Taschenbuch |
ISBN-13: | 9780778801801 |
ISBN-10: | 0778801802 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Stephen, Linda |
Hersteller: | Robert Rose |
Maße: | 266 x 197 x 16 mm |
Von/Mit: | Linda Stephen |
Erscheinungsdatum: | 14.03.2008 |
Gewicht: | 0,807 kg |
Linda Stephen is a professionally trained chef whose recipes regularly appear in dozens of national magazines. She has written many cookbooks, including The Convection Oven Bible and 125 Best Toaster Oven Recipes, and operates her own cooking school in Cobourg, Ontario.
Erscheinungsjahr: | 2008 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Länderküchen |
Medium: | Taschenbuch |
ISBN-13: | 9780778801801 |
ISBN-10: | 0778801802 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Stephen, Linda |
Hersteller: | Robert Rose |
Maße: | 266 x 197 x 16 mm |
Von/Mit: | Linda Stephen |
Erscheinungsdatum: | 14.03.2008 |
Gewicht: | 0,807 kg |