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Andrew Chase was food editor of two leading magazines for more than a decade. A critically acclaimed chef and food writer, he focuses on authentic and creative international cooking, with a particular interest in Chinese and other Asian cuisines.
Erscheinungsjahr: | 2013 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
ISBN-13: | 9780778804413 |
ISBN-10: | 0778804410 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Chase, Andrew |
Hersteller: | Robert Rose |
Maße: | 254 x 177 x 20 mm |
Von/Mit: | Andrew Chase |
Erscheinungsdatum: | 21.03.2013 |
Gewicht: | 0,519 kg |
Andrew Chase was food editor of two leading magazines for more than a decade. A critically acclaimed chef and food writer, he focuses on authentic and creative international cooking, with a particular interest in Chinese and other Asian cuisines.
Erscheinungsjahr: | 2013 |
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Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
ISBN-13: | 9780778804413 |
ISBN-10: | 0778804410 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Chase, Andrew |
Hersteller: | Robert Rose |
Maße: | 254 x 177 x 20 mm |
Von/Mit: | Andrew Chase |
Erscheinungsdatum: | 21.03.2013 |
Gewicht: | 0,519 kg |