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Beschreibung
Title continued, "In Professional Cookery". With full coverage of the new unit on chocolate products.
Title continued, "In Professional Cookery". With full coverage of the new unit on chocolate products.
Über den Autor
David Foskett is a hospitality consultant, advising on all aspects of hospitality education and training. He was formerly Head of School at the London School of Hospitality and Tourism, University of West London.
Details
Erscheinungsjahr: | 2017 |
---|---|
Produktart: | Berufsschulbücher |
Rubrik: | Schule & Lernen |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 656 |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9781510401853 |
ISBN-10: | 1510401857 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: |
Rippington, Neil
Paskins, Patricia Foskett, David Thorpe, Steve |
Hersteller: | Hodder Education |
Maße: | 215 x 278 x 33 mm |
Von/Mit: | Neil Rippington (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 26.05.2017 |
Gewicht: | 1,792 kg |
Über den Autor
David Foskett is a hospitality consultant, advising on all aspects of hospitality education and training. He was formerly Head of School at the London School of Hospitality and Tourism, University of West London.
Details
Erscheinungsjahr: | 2017 |
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Produktart: | Berufsschulbücher |
Rubrik: | Schule & Lernen |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 656 |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9781510401853 |
ISBN-10: | 1510401857 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: |
Rippington, Neil
Paskins, Patricia Foskett, David Thorpe, Steve |
Hersteller: | Hodder Education |
Maße: | 215 x 278 x 33 mm |
Von/Mit: | Neil Rippington (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 26.05.2017 |
Gewicht: | 1,792 kg |
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