Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Practical Cookery for the Level 3 Advanced Technical Diploma in Professional Cookery
Taschenbuch von Neil Rippington (u. a.)
Sprache: Englisch

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Beschreibung
Title continued, "In Professional Cookery". With full coverage of the new unit on chocolate products.
Title continued, "In Professional Cookery". With full coverage of the new unit on chocolate products.
Über den Autor
David Foskett is a hospitality consultant, advising on all aspects of hospitality education and training. He was formerly Head of School at the London School of Hospitality and Tourism, University of West London.
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Produktart: Berufsschulbücher
Rubrik: Schule & Lernen
Medium: Taschenbuch
Seiten: 656
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781510401853
ISBN-10: 1510401857
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Rippington, Neil
Paskins, Patricia
Foskett, David
Thorpe, Steve
Hersteller: Hodder Education
Maße: 215 x 278 x 33 mm
Von/Mit: Neil Rippington (u. a.)
Erscheinungsdatum: 26.05.2017
Gewicht: 1,792 kg
preigu-id: 109140453
Über den Autor
David Foskett is a hospitality consultant, advising on all aspects of hospitality education and training. He was formerly Head of School at the London School of Hospitality and Tourism, University of West London.
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Produktart: Berufsschulbücher
Rubrik: Schule & Lernen
Medium: Taschenbuch
Seiten: 656
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781510401853
ISBN-10: 1510401857
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Rippington, Neil
Paskins, Patricia
Foskett, David
Thorpe, Steve
Hersteller: Hodder Education
Maße: 215 x 278 x 33 mm
Von/Mit: Neil Rippington (u. a.)
Erscheinungsdatum: 26.05.2017
Gewicht: 1,792 kg
preigu-id: 109140453
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