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Beschreibung
Written by leading food author Dr Anita Tull, this revision guide supports the AQA GCSE Food Preparation and Nutrition specification and provides reassuring support as learners study through the course, and all the essential knowledge needed to revise for the written exam.
Written by leading food author Dr Anita Tull, this revision guide supports the AQA GCSE Food Preparation and Nutrition specification and provides reassuring support as learners study through the course, and all the essential knowledge needed to revise for the written exam.
Über den Autor
Anita Tull
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Genre: Importe
Produktart: Berufsschulbücher
Rubrik: Schule & Lernen
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781908682802
ISBN-10: 1908682809
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Tull, Anita
Hersteller: Illuminate Publishing
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 276 x 220 x 7 mm
Von/Mit: Anita Tull
Erscheinungsdatum: 17.03.2017
Gewicht: 0,444 kg
Artikel-ID: 108862865