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Yeast
The Practical Guide to Beer Fermentation
Taschenbuch von Chris White (u. a.)

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Beschreibung
Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is a resource for brewers of all experience levels. The authors adeptly cover yeast selection, storage and handling of yeast cultures, how to culture yeast and the art of rinsing/washing yeast cultures. Sections on how to set up a yeast lab, the basics of fermentation science and how it affects your beer, plus step by step procedures, equipment lists and a guide to troubleshooting are included.
Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is a resource for brewers of all experience levels. The authors adeptly cover yeast selection, storage and handling of yeast cultures, how to culture yeast and the art of rinsing/washing yeast cultures. Sections on how to set up a yeast lab, the basics of fermentation science and how it affects your beer, plus step by step procedures, equipment lists and a guide to troubleshooting are included.
Details
Erscheinungsjahr: 2010
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Getränke
Medium: Taschenbuch
Seiten: 300
ISBN-13: 9780937381960
ISBN-10: 0937381969
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: White, Chris
Zainasheff, Jamil
Hersteller: Brewers Publications
Maße: 228 x 154 x 22 mm
Von/Mit: Chris White (u. a.)
Erscheinungsdatum: 16.10.2010
Gewicht: 0,524 kg
preigu-id: 107904903
Details
Erscheinungsjahr: 2010
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Getränke
Medium: Taschenbuch
Seiten: 300
ISBN-13: 9780937381960
ISBN-10: 0937381969
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: White, Chris
Zainasheff, Jamil
Hersteller: Brewers Publications
Maße: 228 x 154 x 22 mm
Von/Mit: Chris White (u. a.)
Erscheinungsdatum: 16.10.2010
Gewicht: 0,524 kg
preigu-id: 107904903
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