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West African Food in the Middle Ages
According to Arabic Sources
Taschenbuch von Tadeusz Lewicki
Sprache: Englisch

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Beschreibung
It is important for historians studying West Africa before the sixteenth century to know what the basic foods were before the arrival of crops from the Americas.
It is important for historians studying West Africa before the sixteenth century to know what the basic foods were before the arrival of crops from the Americas.
Inhaltsverzeichnis
1. Arabic sources for the history of the foodstuffs used by West African peoples; 2. Vegetable foodstuffs; 3. Meat and fish; 4. Other foodstuffs; 5. Utensils.
Details
Erscheinungsjahr: 2008
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Allgemeine Lexika
Medium: Taschenbuch
Seiten: 280
ISBN-13: 9780521102025
ISBN-10: 0521102022
Sprache: Englisch
Ausstattung / Beilage: Paperback
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Lewicki, Tadeusz
Hersteller: Cambridge University Press
Maße: 229 x 152 x 17 mm
Von/Mit: Tadeusz Lewicki
Erscheinungsdatum: 29.10.2008
Gewicht: 0,459 kg
preigu-id: 101700283
Inhaltsverzeichnis
1. Arabic sources for the history of the foodstuffs used by West African peoples; 2. Vegetable foodstuffs; 3. Meat and fish; 4. Other foodstuffs; 5. Utensils.
Details
Erscheinungsjahr: 2008
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Allgemeine Lexika
Medium: Taschenbuch
Seiten: 280
ISBN-13: 9780521102025
ISBN-10: 0521102022
Sprache: Englisch
Ausstattung / Beilage: Paperback
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Lewicki, Tadeusz
Hersteller: Cambridge University Press
Maße: 229 x 152 x 17 mm
Von/Mit: Tadeusz Lewicki
Erscheinungsdatum: 29.10.2008
Gewicht: 0,459 kg
preigu-id: 101700283
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