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Beschreibung
Easy, vibrant and modern Sri Lankan recipes.
Easy, vibrant and modern Sri Lankan recipes.
Über den Autor
Emily Dobbs is an acclaimed chef of 10 years having worked at The Dock Kitchen, Ducksoup, Petersham Nurseries, Spring and Italo restaurants in London. In 2017, Dobbs set up the successful Sri Lankan-inspired street food stall 'Weligama' - hailed by the Evening Standard as 'utterly fantastic' - becoming the title of her first cookbook.
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Buch
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9781409171447
ISBN-10: 1409171442
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Dobbs, Emily
Hersteller: Orion Publishing Co
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 251 x 195 x 25 mm
Von/Mit: Emily Dobbs
Erscheinungsdatum: 16.11.2017
Gewicht: 0,94 kg
Artikel-ID: 109577046