Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Beschreibung
Noch keine Beschreibung vorhanden. Sollten Sie Fragen zu dem Artikel haben, helfen wir Ihnen gerne weiter.
Über den Autor
Jérôme Eckmeier has been following a vegan diet for many years, and regularly conjures up inspirational new vegan dishes in his online cooking show and his blog. He has trained as a chef and food technician and worked in numerous prestigious restaurants in Germany and abroad.
Daniela Lais has been vegan for more than ten years. She worked for a long time at the long-established vegetarian/vegan restaurant Gingko, in Graz, Austria.
Together the authors also wrote DK's best-selling Vegan on the Go (2017).
Details
Erscheinungsjahr: 2018
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Gesunde & schlanke Küche
Medium: Buch
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9780241361986
ISBN-10: 0241361982
Sprache: Englisch
Herstellernummer: 460392
Einband: Gebunden
Autor: Eckmeier, Jérôme
Lais, Daniela
Hersteller: Dorling Kindersley Ltd.
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 239 x 202 x 23 mm
Von/Mit: Jérôme Eckmeier (u. a.)
Erscheinungsdatum: 04.10.2018
Gewicht: 0,759 kg
Artikel-ID: 114094889

Ähnliche Produkte

Buch