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Uncorked
The Science of Champagne - Revised Edition
Buch von Gerard Liger-Belair
Sprache: Englisch

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Kategorien:
Beschreibung

"No one knows bubbliness better than Gérard Liger-Belair, and this new edition of his delightful Uncorked brings fresh insights--and beautiful photographs--to illuminate its sparkling subject."--Harold McGee, author of On Food and Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

"No one knows bubbliness better than Gérard Liger-Belair, and this new edition of his delightful Uncorked brings fresh insights--and beautiful photographs--to illuminate its sparkling subject."--Harold McGee, author of On Food and Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

Über den Autor
Gérard Liger-Belair
With a new foreword by Hervé This
Details
Erscheinungsjahr: 2013
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Getränke
Medium: Buch
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9780691158723
ISBN-10: 069115872X
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Liger-Belair, Gerard
Hersteller: Princeton University Press
Maße: 200 x 198 x 20 mm
Von/Mit: Gerard Liger-Belair
Erscheinungsdatum: 02.06.2013
Gewicht: 0,583 kg
Artikel-ID: 106149142
Über den Autor
Gérard Liger-Belair
With a new foreword by Hervé This
Details
Erscheinungsjahr: 2013
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Getränke
Medium: Buch
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9780691158723
ISBN-10: 069115872X
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Liger-Belair, Gerard
Hersteller: Princeton University Press
Maße: 200 x 198 x 20 mm
Von/Mit: Gerard Liger-Belair
Erscheinungsdatum: 02.06.2013
Gewicht: 0,583 kg
Artikel-ID: 106149142
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