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Beschreibung
A detailed visual guide to meat and how to prepare it, with 100 classic recipes.
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Über den Autor
By Lucy Knox and Keith Richmond
Details
Erscheinungsjahr: 2016
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Buch
Titelzusatz: Everything You Need to Know about Beef, Veal, Lamb, Pork, Feathered and Furred Game, Poultry, Sausages and Cured Meats, as Well as Exotic Meats Such as Ostrich and Kangaroo
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9780857238177
ISBN-10: 0857238175
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Knox, Lucy
Richmond, Keith
Hersteller: Anness Publishing
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 221 x 168 x 23 mm
Von/Mit: Lucy Knox (u. a.)
Erscheinungsdatum: 07.03.2016
Gewicht: 0,839 kg
Artikel-ID: 103948023

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