Zum Hauptinhalt springen
Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
The Vitamin Cure for Eye Disease
How to Prevent and Treat Eye Disease Using Nutrition and Vitamin Supplementation
Taschenbuch von Ph. D. Robert G. Smith
Sprache: Englisch

16,80 €*

inkl. MwSt.

Versandkostenfrei per Post / DHL

Aktuell nicht verfügbar

Kategorien:
Beschreibung
This text will be an indispensable tool for people seeking therapeutic, natural help for specific eye diseases as well as those wanting to maintain their healthy eyes later in life.
This text will be an indispensable tool for people seeking therapeutic, natural help for specific eye diseases as well as those wanting to maintain their healthy eyes later in life.
Über den Autor
Robert G. Smith, Ph.D., is a research scientist focusing on the function of retinal circuitry and the how and why of neural circuits. Dr. Smith has written many research articles published in scientific journals, has served on review panels for grant applications to the National Institutes for Health, and is a regular attendee at international retina and vision conferences.
Details
Erscheinungsjahr: 2012
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Gesunde & schlanke Küche
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781591202929
ISBN-10: 1591202922
Sprache: Englisch
Ausstattung / Beilage: Paperback
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Smith, Ph. D. Robert G.
Redaktion: Saul, Andrew W.
Hersteller: Basic Health Publications, Inc.
Maße: 216 x 140 x 12 mm
Von/Mit: Ph. D. Robert G. Smith
Erscheinungsdatum: 15.06.2012
Gewicht: 0,271 kg
Artikel-ID: 109418034
Über den Autor
Robert G. Smith, Ph.D., is a research scientist focusing on the function of retinal circuitry and the how and why of neural circuits. Dr. Smith has written many research articles published in scientific journals, has served on review panels for grant applications to the National Institutes for Health, and is a regular attendee at international retina and vision conferences.
Details
Erscheinungsjahr: 2012
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Gesunde & schlanke Küche
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781591202929
ISBN-10: 1591202922
Sprache: Englisch
Ausstattung / Beilage: Paperback
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Smith, Ph. D. Robert G.
Redaktion: Saul, Andrew W.
Hersteller: Basic Health Publications, Inc.
Maße: 216 x 140 x 12 mm
Von/Mit: Ph. D. Robert G. Smith
Erscheinungsdatum: 15.06.2012
Gewicht: 0,271 kg
Artikel-ID: 109418034
Warnhinweis

Ähnliche Produkte

Ähnliche Produkte