Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Sprache:
Englisch
24,55 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
Lieferzeit 1-2 Wochen
Kategorien:
Beschreibung
Holford's revolutionary diet, based on balancing your blood sugar, is a safe, effective way to lose weight. This full colour book highlights the basics of the bestselling diet.
Holford's revolutionary diet, based on balancing your blood sugar, is a safe, effective way to lose weight. This full colour book highlights the basics of the bestselling diet.
Über den Autor
Patrick Holford is founder of the Institute for Optimum Nutrition in London, Chief Executive of the Food for the Brain Foundation and a member of the Nutrition Therapy Council. He is Britain's top nutrition expert and the author of over 30 books on health and nutrition.
Details
Erscheinungsjahr: | 2010 |
---|---|
Produktart: | Ratgeber |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Gesunde Ernährung |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780749927141 |
ISBN-10: | 0749927143 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Holford, Patrick |
Hersteller: | Little, Brown Book Group |
Maße: | 233 x 186 x 15 mm |
Von/Mit: | Patrick Holford |
Erscheinungsdatum: | 21.01.2010 |
Gewicht: | 0,493 kg |
Über den Autor
Patrick Holford is founder of the Institute for Optimum Nutrition in London, Chief Executive of the Food for the Brain Foundation and a member of the Nutrition Therapy Council. He is Britain's top nutrition expert and the author of over 30 books on health and nutrition.
Details
Erscheinungsjahr: | 2010 |
---|---|
Produktart: | Ratgeber |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Gesunde Ernährung |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780749927141 |
ISBN-10: | 0749927143 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Holford, Patrick |
Hersteller: | Little, Brown Book Group |
Maße: | 233 x 186 x 15 mm |
Von/Mit: | Patrick Holford |
Erscheinungsdatum: | 21.01.2010 |
Gewicht: | 0,493 kg |
Warnhinweis