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The Handbook of Microbiological Media for the Examination of Food
Taschenbuch von Ronald M. Atlas
Sprache: Englisch

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Beschreibung

To meet society's increasing emphasis on food safety during production and storage, this handbook provides in-depth descriptions of a tremendous range of media used for the cultivation of potential foodborne pathogens and food-spoilage microorganisms. This new edition includes FDA recommendations and features newly developed media used to diagnose recently emerging foodborne diseases. In consideration of the new FDA Hazard Analysis and Critical Control Point directive, the Handbook of Microbiological Media for the Examination of Food, Second Edition also provides an appendix with charts illustrating the appropriate required analyses for the microexamination of foods.

To meet society's increasing emphasis on food safety during production and storage, this handbook provides in-depth descriptions of a tremendous range of media used for the cultivation of potential foodborne pathogens and food-spoilage microorganisms. This new edition includes FDA recommendations and features newly developed media used to diagnose recently emerging foodborne diseases. In consideration of the new FDA Hazard Analysis and Critical Control Point directive, the Handbook of Microbiological Media for the Examination of Food, Second Edition also provides an appendix with charts illustrating the appropriate required analyses for the microexamination of foods.

Über den Autor
Atlas, Ronald M.
Inhaltsverzeichnis
Introduction to Food Microbiology. Alphabetical Listing of Media. Appendix. Index.
Details
Erscheinungsjahr: 2019
Fachbereich: Gentechnologie
Genre: Biologie, Importe
Rubrik: Naturwissenschaften & Technik
Medium: Taschenbuch
ISBN-13: 9780367391324
ISBN-10: 0367391325
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Atlas, Ronald M.
Auflage: 2. Auflage
Hersteller: CRC Press
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 254 x 178 x 25 mm
Von/Mit: Ronald M. Atlas
Erscheinungsdatum: 23.09.2019
Gewicht: 0,869 kg
Artikel-ID: 128405680
Über den Autor
Atlas, Ronald M.
Inhaltsverzeichnis
Introduction to Food Microbiology. Alphabetical Listing of Media. Appendix. Index.
Details
Erscheinungsjahr: 2019
Fachbereich: Gentechnologie
Genre: Biologie, Importe
Rubrik: Naturwissenschaften & Technik
Medium: Taschenbuch
ISBN-13: 9780367391324
ISBN-10: 0367391325
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Atlas, Ronald M.
Auflage: 2. Auflage
Hersteller: CRC Press
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 254 x 178 x 25 mm
Von/Mit: Ronald M. Atlas
Erscheinungsdatum: 23.09.2019
Gewicht: 0,869 kg
Artikel-ID: 128405680
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