Zum Hauptinhalt springen
Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
The Flavours of Andalucia
Buch von Elisabeth Luard
Sprache: Englisch

24,50 €*

inkl. MwSt.

Versandkostenfrei per Post / DHL

Aktuell nicht verfügbar

Kategorien:
Beschreibung
An award-winning and previously bestselling title, this updated cookery book combines travel and flavours.
An award-winning and previously bestselling title, this updated cookery book combines travel and flavours.
Über den Autor
Elisabeth Luard is a British food-writer, journalist and broadcaster specialising in the traditional cooking of Europe and Latin America (though she'll take a swing round Africa and India if asked), placed in its social, geographical and historical context. The step-daughter of a British diplomat, her early schooling was in Uruguay, Spain, France and Mexico
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Buch
ISBN-13: 9781910690482
ISBN-10: 1910690481
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Luard, Elisabeth
Hersteller: Grub Street Publishing
Maße: 182 x 246 x 23 mm
Von/Mit: Elisabeth Luard
Erscheinungsdatum: 28.09.2017
Gewicht: 0,708 kg
Artikel-ID: 109067631
Über den Autor
Elisabeth Luard is a British food-writer, journalist and broadcaster specialising in the traditional cooking of Europe and Latin America (though she'll take a swing round Africa and India if asked), placed in its social, geographical and historical context. The step-daughter of a British diplomat, her early schooling was in Uruguay, Spain, France and Mexico
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Buch
ISBN-13: 9781910690482
ISBN-10: 1910690481
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Luard, Elisabeth
Hersteller: Grub Street Publishing
Maße: 182 x 246 x 23 mm
Von/Mit: Elisabeth Luard
Erscheinungsdatum: 28.09.2017
Gewicht: 0,708 kg
Artikel-ID: 109067631
Warnhinweis

Ähnliche Produkte