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Beschreibung
The Essential Wok Cookbook is your guide to mastering the wok, the versatile pan that makes possible all of the Chinese restaurant dishes you love - no extra salt, oil, or MSG required.
The Essential Wok Cookbook is your guide to mastering the wok, the versatile pan that makes possible all of the Chinese restaurant dishes you love - no extra salt, oil, or MSG required.
Über den Autor
NAOMI IMATOME-YUN is a bestselling author and editor-in-chief based in Los Angeles. She was a food editor for over a decade, built one of the most popular Asian food websites, and is the author of the Seoul Food Korean Cookbook.
Details
Erscheinungsjahr: 2015
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781623156053
ISBN-10: 162315605X
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Imatome-Yun, Naomi
Hersteller: Rockridge Press
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 235 x 191 x 10 mm
Von/Mit: Naomi Imatome-Yun
Erscheinungsdatum: 08.05.2015
Gewicht: 0,429 kg
Artikel-ID: 121111220

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