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Tasting the Past: Recipes from Antiquity
Taschenbuch von Jacqui Wood
Sprache: Englisch

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Beschreibung
The fads and fashions of food across distant periods of history are revealed across a collection of recipes featuring dishes that appealed to the Celts, Romans, Saxons, Vikings and Normans.
The fads and fashions of food across distant periods of history are revealed across a collection of recipes featuring dishes that appealed to the Celts, Romans, Saxons, Vikings and Normans.
Über den Autor
Jacqui Wood is best known as Time Team's resident food historian. She works as the Director of Saveock Water Archaeology ([...] an archaeological research centre and field school, and also works for English Heritage demonstrating Bronze Age technology.
Details
Erscheinungsjahr: 2020
Genre: Geschichte
Rubrik: Geisteswissenschaften
Medium: Taschenbuch
Seiten: 240
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780750992251
ISBN-10: 0750992255
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Wood, Jacqui
Hersteller: The History Press Ltd
Maße: 192 x 131 x 19 mm
Von/Mit: Jacqui Wood
Erscheinungsdatum: 02.03.2020
Gewicht: 0,276 kg
preigu-id: 117306674
Über den Autor
Jacqui Wood is best known as Time Team's resident food historian. She works as the Director of Saveock Water Archaeology ([...] an archaeological research centre and field school, and also works for English Heritage demonstrating Bronze Age technology.
Details
Erscheinungsjahr: 2020
Genre: Geschichte
Rubrik: Geisteswissenschaften
Medium: Taschenbuch
Seiten: 240
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780750992251
ISBN-10: 0750992255
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Wood, Jacqui
Hersteller: The History Press Ltd
Maße: 192 x 131 x 19 mm
Von/Mit: Jacqui Wood
Erscheinungsdatum: 02.03.2020
Gewicht: 0,276 kg
preigu-id: 117306674
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