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Beschreibung
An easy-to-use and fun fermentation guide, complete with fermentations that focus on southern ingredients.
An easy-to-use and fun fermentation guide, complete with fermentations that focus on southern ingredients.
Über den Autor
Brett Taubman is professor in the Department of Chemistry and Fermentation Sciences and director of the Fermentation Sciences program at Appalachian State University.
Details
Erscheinungsjahr: 2025
Genre: Importe
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Allgemeine Lexika
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Einband - flex.(Paperback)
ISBN-13: 9781469685410
ISBN-10: 1469685418
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Taubman, Brett
Hersteller: University of North Carolina Press
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 218 x 147 x 20 mm
Von/Mit: Brett Taubman
Erscheinungsdatum: 13.05.2025
Gewicht: 0,499 kg
Artikel-ID: 133191944