Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Shark's Fin and Sichuan Pepper
A sweet-sour memoir of eating in China
Taschenbuch von Fuchsia Dunlop
Sprache: Englisch

19,25 €*

inkl. MwSt.

Versandkostenfrei per Post / DHL

Lieferzeit 1-2 Wochen

Kategorien:
Beschreibung
Subtitled, "A Sweet-Sour Memoir Of Eating In China". Award-winning food writer Dunlop charts how she went to live in China in 1994, and resolved to eat everything she was offered. In the course of her journey, she undergoes an apprenticeship as a Sichuanese chef and attempts to persuade Chinese people that Western food is neither simple nor bland.
Subtitled, "A Sweet-Sour Memoir Of Eating In China". Award-winning food writer Dunlop charts how she went to live in China in 1994, and resolved to eat everything she was offered. In the course of her journey, she undergoes an apprenticeship as a Sichuanese chef and attempts to persuade Chinese people that Western food is neither simple nor bland.
Über den Autor
Fuchsia Dunlop
Details
Erscheinungsjahr: 2011
Produktart: Reiseberichte
Region: Asien
Rubrik: Reisen
Medium: Taschenbuch
Seiten: 320
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780091918323
ISBN-10: 0091918324
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Dunlop, Fuchsia
Hersteller: Ebury Publishing
Maße: 198 x 125 x 30 mm
Von/Mit: Fuchsia Dunlop
Erscheinungsdatum: 02.06.2011
Gewicht: 0,225 kg
preigu-id: 107084562
Über den Autor
Fuchsia Dunlop
Details
Erscheinungsjahr: 2011
Produktart: Reiseberichte
Region: Asien
Rubrik: Reisen
Medium: Taschenbuch
Seiten: 320
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780091918323
ISBN-10: 0091918324
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Dunlop, Fuchsia
Hersteller: Ebury Publishing
Maße: 198 x 125 x 30 mm
Von/Mit: Fuchsia Dunlop
Erscheinungsdatum: 02.06.2011
Gewicht: 0,225 kg
preigu-id: 107084562
Warnhinweis

Ähnliche Produkte

Ähnliche Produkte