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Beschreibung
Most cookbooks age poorly as tastes change, but SaucesReconsidered evades this fate because the structure of sauces is not dependent on fashion. By exploring the fundamental physical and cultural characteristics of hundreds of sauces, we see the connections between, and the distinguishing features of, sauces from any cuisine around the world.
Most cookbooks age poorly as tastes change, but SaucesReconsidered evades this fate because the structure of sauces is not dependent on fashion. By exploring the fundamental physical and cultural characteristics of hundreds of sauces, we see the connections between, and the distinguishing features of, sauces from any cuisine around the world.
Über den Autor
Unapologetic alliterateur and author of Sausage: A Global History (2012)
Details
Erscheinungsjahr: | 2019 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Kochbücher & Grundkochbücher |
Medium: | Buch |
Seiten: | 218 |
Reihe: | Rowman & Littlefield Studies in Food and Gastronomy |
ISBN-13: | 9781538115138 |
ISBN-10: | 1538115131 |
Sprache: | Englisch |
Ausstattung / Beilage: | HC gerader Rücken kaschiert |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Allen, Gary |
Hersteller: |
Rowman & Littlefield Publishers
Rowman & Littlefield Studies in Food and Gastronomy |
Maße: | 235 x 157 x 18 mm |
Von/Mit: | Gary Allen |
Erscheinungsdatum: | 08.02.2019 |
Gewicht: | 0,513 kg |
Über den Autor
Unapologetic alliterateur and author of Sausage: A Global History (2012)
Details
Erscheinungsjahr: | 2019 |
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Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Kochbücher & Grundkochbücher |
Medium: | Buch |
Seiten: | 218 |
Reihe: | Rowman & Littlefield Studies in Food and Gastronomy |
ISBN-13: | 9781538115138 |
ISBN-10: | 1538115131 |
Sprache: | Englisch |
Ausstattung / Beilage: | HC gerader Rücken kaschiert |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Allen, Gary |
Hersteller: |
Rowman & Littlefield Publishers
Rowman & Littlefield Studies in Food and Gastronomy |
Maße: | 235 x 157 x 18 mm |
Von/Mit: | Gary Allen |
Erscheinungsdatum: | 08.02.2019 |
Gewicht: | 0,513 kg |
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