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Beschreibung
Based on experimental archaeology at the author's world-famous research settlement in Cornwall, this book describes the ingredients of prehistoric cooking and the methods of food preparation.
Based on experimental archaeology at the author's world-famous research settlement in Cornwall, this book describes the ingredients of prehistoric cooking and the methods of food preparation.
Details
Erscheinungsjahr: | 2001 |
---|---|
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Allgemeine Lexika |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 176 |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780752419435 |
ISBN-10: | 0752419439 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Wood, Jacqui |
Hersteller: | History Press |
Maße: | 247 x 169 x 14 mm |
Von/Mit: | Jacqui Wood |
Erscheinungsdatum: | 01.10.2001 |
Gewicht: | 0,508 kg |
Details
Erscheinungsjahr: | 2001 |
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Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Allgemeine Lexika |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 176 |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780752419435 |
ISBN-10: | 0752419439 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Wood, Jacqui |
Hersteller: | History Press |
Maße: | 247 x 169 x 14 mm |
Von/Mit: | Jacqui Wood |
Erscheinungsdatum: | 01.10.2001 |
Gewicht: | 0,508 kg |
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