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Nutritional Pathology
Pathobiochemistry of Dietary Imbalances
Taschenbuch von H. Sidransky
Sprache: Englisch

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Beschreibung
This book examines several recent, major developments in the field of nutritional pathology, providing enhanced, current understanding of the role that altered or disturbed nutrition plays in the pathogenesis of disease. It is intended for students in pathology, nutrition, and biochemistry.
This book examines several recent, major developments in the field of nutritional pathology, providing enhanced, current understanding of the role that altered or disturbed nutrition plays in the pathogenesis of disease. It is intended for students in pathology, nutrition, and biochemistry.
Über den Autor
Sidransky\, H.
Inhaltsverzeichnis
1. Tryptophan: Unique Action by an Essential Amino Acid 2. Effects of Nutrition on Transcriptional and Translational Controls of Protein Synthesis in Liver 3. Nutritionally Induced Pancreatic Disease 4. Nutrition and Cardiovascular Disease 5. Pathologic Effects of Malnutrition on the Central Nervous System 6. Dietary Fibers: Aspects of Nutrition, Pharmacology, and Pathology 7. Pathology of Choline Deficiency 8. Role of Nutritional Status in Drug Metabolism and Toxicity 9. Pathological Changes Associated with Drug-Induced Malnutrition
Details
Erscheinungsjahr: 2020
Fachbereich: Gentechnologie
Genre: Biologie, Importe
Rubrik: Naturwissenschaften & Technik
Medium: Taschenbuch
ISBN-13: 9780367451721
ISBN-10: 0367451727
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Sidransky, H.
Hersteller: CRC Press
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 234 x 156 x 23 mm
Von/Mit: H. Sidransky
Erscheinungsdatum: 27.08.2020
Gewicht: 0,632 kg
Artikel-ID: 128404136
Über den Autor
Sidransky\, H.
Inhaltsverzeichnis
1. Tryptophan: Unique Action by an Essential Amino Acid 2. Effects of Nutrition on Transcriptional and Translational Controls of Protein Synthesis in Liver 3. Nutritionally Induced Pancreatic Disease 4. Nutrition and Cardiovascular Disease 5. Pathologic Effects of Malnutrition on the Central Nervous System 6. Dietary Fibers: Aspects of Nutrition, Pharmacology, and Pathology 7. Pathology of Choline Deficiency 8. Role of Nutritional Status in Drug Metabolism and Toxicity 9. Pathological Changes Associated with Drug-Induced Malnutrition
Details
Erscheinungsjahr: 2020
Fachbereich: Gentechnologie
Genre: Biologie, Importe
Rubrik: Naturwissenschaften & Technik
Medium: Taschenbuch
ISBN-13: 9780367451721
ISBN-10: 0367451727
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Sidransky, H.
Hersteller: CRC Press
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 234 x 156 x 23 mm
Von/Mit: H. Sidransky
Erscheinungsdatum: 27.08.2020
Gewicht: 0,632 kg
Artikel-ID: 128404136
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