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Beschreibung
Collaborating in the laboratory and the kitchen, Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbaek investigate the multiple ways in which food texture influences taste. Combining scientific analysis with creative intuition and a sophisticated knowledge of food preparation, they write a one-of-a-kind book for food lovers and food science scholars.
Collaborating in the laboratory and the kitchen, Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbaek investigate the multiple ways in which food texture influences taste. Combining scientific analysis with creative intuition and a sophisticated knowledge of food preparation, they write a one-of-a-kind book for food lovers and food science scholars.
Details
Empfohlen (von): 22
Erscheinungsjahr: 2018
Medium: Taschenbuch
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History|Arts and Traditions of the Table
Inhalt: Einband - flex.(Paperback)
ISBN-13: 9780231180771
ISBN-10: 0231180772
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Ole Mouritsen
Klavs Styrbæk
Mariela Johansen
Übersetzung: Johansen, Mariela
Hersteller: Columbia University Press
Verantwortliche Person für die EU: preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de
Abbildungen: 148 color illustrations
Maße: 252 x 177 x 33 mm
Von/Mit: Ole Mouritsen (u. a.)
Erscheinungsdatum: 20.03.2018
Gewicht: 0,886 kg
Artikel-ID: 129708612

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