Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Beschreibung
An irresistible guide to making sweet and tangy marmalades, including both classics and new fruit combinations, shown in zingy photographs by Craig Robertson.
An irresistible guide to making sweet and tangy marmalades, including both classics and new fruit combinations, shown in zingy photographs by Craig Robertson.
Über den Autor
By Maggie Mayhew
Details
Erscheinungsjahr: 2015
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Buch
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9780754830450
ISBN-10: 0754830454
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Mayhew Maggie
Hersteller: Anness Publishing
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Abbildungen: over 100 photographs
Maße: 169 x 169 x 18 mm
Von/Mit: Mayhew Maggie
Erscheinungsdatum: 02.06.2015
Gewicht: 0,262 kg
Artikel-ID: 105169023