15,95 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
Lieferzeit 1-2 Wochen
Shelagh Ryan grew up in Brisbane, Australia and experienced a cooking epiphany when she moved to foodie Melbourne. She moved to London in 2008, where she set up the Lantana Café - London's first truly Australian café - in fashionable Shoreditch, winning Time Out's 2010 'Best Café'.
Erscheinungsjahr: | 2018 |
---|---|
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Essen und Trinken |
Medium: | Buch |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9781849759724 |
ISBN-10: | 1849759723 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Ryan, Shelagh |
Hersteller: | Ryland, Peters & Small Ltd |
Abbildungen: | c100 colour photographs |
Maße: | 178 x 218 x 19 mm |
Von/Mit: | Shelagh Ryan |
Erscheinungsdatum: | 14.08.2018 |
Gewicht: | 0,538 kg |
Shelagh Ryan grew up in Brisbane, Australia and experienced a cooking epiphany when she moved to foodie Melbourne. She moved to London in 2008, where she set up the Lantana Café - London's first truly Australian café - in fashionable Shoreditch, winning Time Out's 2010 'Best Café'.
Erscheinungsjahr: | 2018 |
---|---|
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Essen und Trinken |
Medium: | Buch |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9781849759724 |
ISBN-10: | 1849759723 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Ryan, Shelagh |
Hersteller: | Ryland, Peters & Small Ltd |
Abbildungen: | c100 colour photographs |
Maße: | 178 x 218 x 19 mm |
Von/Mit: | Shelagh Ryan |
Erscheinungsdatum: | 14.08.2018 |
Gewicht: | 0,538 kg |