Zum Hauptinhalt springen
Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Knife Skills Illustrated: A User's Manual
Buch von Peter Hertzmann
Sprache: Englisch

36,15 €*

inkl. MwSt.

Versandkostenfrei per Post / DHL

Lieferzeit 1-2 Wochen

Kategorien:
Beschreibung
Knives are the most common pieces of equipment in the kitchen, yet few cooks know the basic techniques that can allow them to carve, chop, slice, and mince effectively. Peter Hertzmann teaches you skills that encompass everything you need to do with a knife in the kitchen, whether you're a four-star chef or an at-home beginner. This comprehensive guide fills a gaping void in culinary literature.
Knives are the most common pieces of equipment in the kitchen, yet few cooks know the basic techniques that can allow them to carve, chop, slice, and mince effectively. Peter Hertzmann teaches you skills that encompass everything you need to do with a knife in the kitchen, whether you're a four-star chef or an at-home beginner. This comprehensive guide fills a gaping void in culinary literature.
Über den Autor
Peter Hertzmann has taught knife skills and cooking at Sur La Table as well as privately in both France and the United States. He also authors the e-zine à la carte. He lives in Palo Alto, California.
Details
Erscheinungsjahr: 2007
Genre: Importe
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Allgemeine Lexika
Medium: Buch
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9780393061789
ISBN-10: 0393061787
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Hertzmann, Peter
Hersteller: Blue Guides Limited of London
Verantwortliche Person für die EU: Produktsicherheitsverantwortliche/r, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 255 x 212 x 24 mm
Von/Mit: Peter Hertzmann
Erscheinungsdatum: 07.09.2007
Gewicht: 0,816 kg
Artikel-ID: 102078308
Über den Autor
Peter Hertzmann has taught knife skills and cooking at Sur La Table as well as privately in both France and the United States. He also authors the e-zine à la carte. He lives in Palo Alto, California.
Details
Erscheinungsjahr: 2007
Genre: Importe
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Allgemeine Lexika
Medium: Buch
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9780393061789
ISBN-10: 0393061787
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Hertzmann, Peter
Hersteller: Blue Guides Limited of London
Verantwortliche Person für die EU: Produktsicherheitsverantwortliche/r, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 255 x 212 x 24 mm
Von/Mit: Peter Hertzmann
Erscheinungsdatum: 07.09.2007
Gewicht: 0,816 kg
Artikel-ID: 102078308
Sicherheitshinweis

Ähnliche Produkte

Ähnliche Produkte