Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Sprache:
Englisch
32,20 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
Aktuell nicht verfügbar
Kategorien:
Beschreibung
An introduction and step-by-step guide to Isaan cuisine, the simple, spicy and healthy cooking of a people from North-East Thailand and Laos. Isaan cooking is notable for recipes such as Laap, Papaya Salad and Sticky Rice.
An introduction and step-by-step guide to Isaan cuisine, the simple, spicy and healthy cooking of a people from North-East Thailand and Laos. Isaan cooking is notable for recipes such as Laap, Papaya Salad and Sticky Rice.
Details
Erscheinungsjahr: | 2010 |
---|---|
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Allgemeine Lexika |
Medium: | Taschenbuch |
ISBN-13: | 9781445271941 |
ISBN-10: | 144527194X |
Sprache: | Englisch |
Ausstattung / Beilage: | Paperback |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | McLean-Thorne, Nathalia & Paul |
Hersteller: | Lulu Press, Inc. |
Maße: | 280 x 216 x 3 mm |
Von/Mit: | Nathalia & Paul McLean-Thorne |
Erscheinungsdatum: | 22.02.2010 |
Gewicht: | 0,157 kg |
Details
Erscheinungsjahr: | 2010 |
---|---|
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Allgemeine Lexika |
Medium: | Taschenbuch |
ISBN-13: | 9781445271941 |
ISBN-10: | 144527194X |
Sprache: | Englisch |
Ausstattung / Beilage: | Paperback |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | McLean-Thorne, Nathalia & Paul |
Hersteller: | Lulu Press, Inc. |
Maße: | 280 x 216 x 3 mm |
Von/Mit: | Nathalia & Paul McLean-Thorne |
Erscheinungsdatum: | 22.02.2010 |
Gewicht: | 0,157 kg |
Warnhinweis