16,40 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
auf Lager, Lieferzeit 1-2 Werktage
Doug Bierend is a freelance journalist writing about science and technology, food, and education, and the various ways they point to a more equitable and sustainable world. His byline appears in Wired, The Atlantic, Vice, Motherboard, The Counter, Outside Magazine, Civil Eats, and numerous other publications.
Erscheinungsjahr: | 2023 |
---|---|
Fachbereich: | Ökologie |
Genre: | Biologie |
Rubrik: | Naturwissenschaften & Technik |
Medium: | Taschenbuch |
ISBN-13: | 9781645021490 |
ISBN-10: | 1645021491 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Bierend, Doug |
Hersteller: | Chelsea Green Publishing Co |
Maße: | 218 x 142 x 23 mm |
Von/Mit: | Doug Bierend |
Erscheinungsdatum: | 12.01.2023 |
Gewicht: | 0,466 kg |
Doug Bierend is a freelance journalist writing about science and technology, food, and education, and the various ways they point to a more equitable and sustainable world. His byline appears in Wired, The Atlantic, Vice, Motherboard, The Counter, Outside Magazine, Civil Eats, and numerous other publications.
Erscheinungsjahr: | 2023 |
---|---|
Fachbereich: | Ökologie |
Genre: | Biologie |
Rubrik: | Naturwissenschaften & Technik |
Medium: | Taschenbuch |
ISBN-13: | 9781645021490 |
ISBN-10: | 1645021491 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Bierend, Doug |
Hersteller: | Chelsea Green Publishing Co |
Maße: | 218 x 142 x 23 mm |
Von/Mit: | Doug Bierend |
Erscheinungsdatum: | 12.01.2023 |
Gewicht: | 0,466 kg |