Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Sprache:
Englisch
89,95 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
auf Lager, Lieferzeit 1-2 Werktage
Kategorien:
Beschreibung
For the tenth time, Executive Chef Martin Klein gives an exclusive behind-the-scenes look of Restaurant Ikarus, introducing the guest chefs of the year, explaining their extraordinary menus and showing how to recreate the dishes of the world's best chefs yourself.
For the tenth time, Executive Chef Martin Klein gives an exclusive behind-the-scenes look of Restaurant Ikarus, introducing the guest chefs of the year, explaining their extraordinary menus and showing how to recreate the dishes of the world's best chefs yourself.
Über den Autor
The best chefs in the world take turns month after month to conjure up their menus for the guests of Restaurant Ikarus in Hangar-7 at Salzburg Airport. There, Executive Chef Martin Klein works with the well-coordinated Ikarus team to perfectly present the philosophy and the menus of the guest chefs.
Details
Erscheinungsjahr: | 2025 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen, Ratgeber, Sachbuch |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Buch |
Inhalt: | 480 S. |
ISBN-13: | 9783967041453 |
ISBN-10: | 396704145X |
Sprache: | Englisch |
Herstellernummer: | 4145 |
Einband: | Gebunden |
Autor: |
Klein, Martin
Ikarus-Team |
Redaktion: | Pantauro |
Herausgeber: | Pantauro |
Hersteller: |
Gestalten
Die Gestalten Verlag GmbH & Co. KG |
Verantwortliche Person für die EU: | Die Gestalten Verlag GmbH & Co. KG, Mariannenstr. 9/10, D-10999 Berlin, hello@gestalten.com |
Maße: | 40 x 240 x 255 mm |
Von/Mit: | Martin Klein (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 06.02.2025 |
Gewicht: | 3,408 kg |
Über den Autor
The best chefs in the world take turns month after month to conjure up their menus for the guests of Restaurant Ikarus in Hangar-7 at Salzburg Airport. There, Executive Chef Martin Klein works with the well-coordinated Ikarus team to perfectly present the philosophy and the menus of the guest chefs.
Details
Erscheinungsjahr: | 2025 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen, Ratgeber, Sachbuch |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Buch |
Inhalt: | 480 S. |
ISBN-13: | 9783967041453 |
ISBN-10: | 396704145X |
Sprache: | Englisch |
Herstellernummer: | 4145 |
Einband: | Gebunden |
Autor: |
Klein, Martin
Ikarus-Team |
Redaktion: | Pantauro |
Herausgeber: | Pantauro |
Hersteller: |
Gestalten
Die Gestalten Verlag GmbH & Co. KG |
Verantwortliche Person für die EU: | Die Gestalten Verlag GmbH & Co. KG, Mariannenstr. 9/10, D-10999 Berlin, hello@gestalten.com |
Maße: | 40 x 240 x 255 mm |
Von/Mit: | Martin Klein (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 06.02.2025 |
Gewicht: | 3,408 kg |
Sicherheitshinweis