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Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Ikarus Invites The World's Best Chefs
Exceptional Recipes and International Chefs in Portrait: Volume 10
Buch von Martin Klein (u. a.)
Sprache: Englisch

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Beschreibung
For the tenth time, Executive Chef Martin Klein gives an exclusive behind-the-scenes look of Restaurant Ikarus, introducing the guest chefs of the year, explaining their extraordinary menus and showing how to recreate the dishes of the world's best chefs yourself.
For the tenth time, Executive Chef Martin Klein gives an exclusive behind-the-scenes look of Restaurant Ikarus, introducing the guest chefs of the year, explaining their extraordinary menus and showing how to recreate the dishes of the world's best chefs yourself.
Über den Autor
The best chefs in the world take turns month after month to conjure up their menus for the guests of Restaurant Ikarus in Hangar-7 at Salzburg Airport. There, Executive Chef Martin Klein works with the well-coordinated Ikarus team to perfectly present the philosophy and the menus of the guest chefs.
Details
Erscheinungsjahr: 2025
Genre: Kochen & Backen, Ratgeber, Sachbuch
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Buch
Inhalt: 480 S.
ISBN-13: 9783967041453
ISBN-10: 396704145X
Sprache: Englisch
Herstellernummer: 4145
Einband: Gebunden
Autor: Klein, Martin
Ikarus-Team
Redaktion: Pantauro
Herausgeber: Pantauro
Hersteller: Gestalten
Die Gestalten Verlag GmbH & Co. KG
Verantwortliche Person für die EU: Die Gestalten Verlag GmbH & Co. KG, Mariannenstr. 9/10, D-10999 Berlin, hello@gestalten.com
Maße: 341 x 255 x 46 mm
Von/Mit: Martin Klein (u. a.)
Erscheinungsdatum: 27.01.2025
Gewicht: 3,426 kg
Artikel-ID: 130998361
Über den Autor
The best chefs in the world take turns month after month to conjure up their menus for the guests of Restaurant Ikarus in Hangar-7 at Salzburg Airport. There, Executive Chef Martin Klein works with the well-coordinated Ikarus team to perfectly present the philosophy and the menus of the guest chefs.
Details
Erscheinungsjahr: 2025
Genre: Kochen & Backen, Ratgeber, Sachbuch
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Buch
Inhalt: 480 S.
ISBN-13: 9783967041453
ISBN-10: 396704145X
Sprache: Englisch
Herstellernummer: 4145
Einband: Gebunden
Autor: Klein, Martin
Ikarus-Team
Redaktion: Pantauro
Herausgeber: Pantauro
Hersteller: Gestalten
Die Gestalten Verlag GmbH & Co. KG
Verantwortliche Person für die EU: Die Gestalten Verlag GmbH & Co. KG, Mariannenstr. 9/10, D-10999 Berlin, hello@gestalten.com
Maße: 341 x 255 x 46 mm
Von/Mit: Martin Klein (u. a.)
Erscheinungsdatum: 27.01.2025
Gewicht: 3,426 kg
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