Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
History of Indian Food
Taschenbuch von Anshumali Pandey
Sprache: Englisch

20,45 €*

inkl. MwSt.

Versandkostenfrei per Post / DHL

Lieferzeit 4-7 Werktage

Kategorien:
Beschreibung
Food has also been a guiding force in national integration. Spices cultivated in south India are an integral part of Kashmiri cuisine up-north while the saffron produced in Kashmir gets used in south Indian delicacies. Food indeed is a unifying force.

India has a glorious tradition of healthy food. People in India have always res...
Food has also been a guiding force in national integration. Spices cultivated in south India are an integral part of Kashmiri cuisine up-north while the saffron produced in Kashmir gets used in south Indian delicacies. Food indeed is a unifying force.

India has a glorious tradition of healthy food. People in India have always res...
Details
Erscheinungsjahr: 2021
Fachbereich: Regionalgeschichte
Genre: Geschichte
Rubrik: Geisteswissenschaften
Medium: Taschenbuch
Seiten: 192
ISBN-13: 9781638509530
ISBN-10: 1638509530
Sprache: Englisch
Ausstattung / Beilage: Paperback
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Pandey, Anshumali
Hersteller: Notion Press
Maße: 203 x 127 x 11 mm
Von/Mit: Anshumali Pandey
Erscheinungsdatum: 18.03.2021
Gewicht: 0,213 kg
preigu-id: 121125820
Details
Erscheinungsjahr: 2021
Fachbereich: Regionalgeschichte
Genre: Geschichte
Rubrik: Geisteswissenschaften
Medium: Taschenbuch
Seiten: 192
ISBN-13: 9781638509530
ISBN-10: 1638509530
Sprache: Englisch
Ausstattung / Beilage: Paperback
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Pandey, Anshumali
Hersteller: Notion Press
Maße: 203 x 127 x 11 mm
Von/Mit: Anshumali Pandey
Erscheinungsdatum: 18.03.2021
Gewicht: 0,213 kg
preigu-id: 121125820
Warnhinweis

Ähnliche Produkte

Ähnliche Produkte