Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Sprache:
Englisch
12,95 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
Lieferzeit 1-2 Wochen
Kategorien:
Beschreibung
After graduating from Leith's School of Food and Wine, Cassie joined the Good Food cookery team. In her role as Assistant Food Editor, Cassie divides her time between the desk and the kitchen, writing and developing recipes for the magazine. She loves all types of cookery, and specialises in baking.
After graduating from Leith's School of Food and Wine, Cassie joined the Good Food cookery team. In her role as Assistant Food Editor, Cassie divides her time between the desk and the kitchen, writing and developing recipes for the magazine. She loves all types of cookery, and specialises in baking.
Über den Autor
Cassie Best
Details
Erscheinungsjahr: | 2013 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Kochbücher & Grundkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9781849906715 |
ISBN-10: | 1849906718 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Good Food Guides |
Hersteller: | Ebury Publishing |
Maße: | 137 x 155 x 11 mm |
Von/Mit: | Good Food Guides |
Erscheinungsdatum: | 10.10.2013 |
Gewicht: | 0,24 kg |
Über den Autor
Cassie Best
Details
Erscheinungsjahr: | 2013 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Kochbücher & Grundkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9781849906715 |
ISBN-10: | 1849906718 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Good Food Guides |
Hersteller: | Ebury Publishing |
Maße: | 137 x 155 x 11 mm |
Von/Mit: | Good Food Guides |
Erscheinungsdatum: | 10.10.2013 |
Gewicht: | 0,24 kg |
Warnhinweis