Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Food Processing Technology
Principles and Practice
Buch von P.J. Fellows
Sprache: Englisch

113,95 €*

inkl. MwSt.

Versandkostenfrei per Post / DHL

Lieferzeit 1-2 Wochen

Produkt Anzahl: Gib den gewünschten Wert ein oder benutze die Schaltflächen um die Anzahl zu erhöhen oder zu reduzieren.
Kategorien:
Beschreibung

PART I - BASIC PRINCIPLES 1. Properties of foods

PART II: AMBIENT-TEMPERATURE PROCESSING 2. Raw material preparation 3. Extraction and separation of food components 4. Size reduction 5. Mixing, forming and coating 6. Food biotechnology 7. Minimal processing

PART III: PROCESSING BY APPLICATION OF HEAT Processing using steam or water 8. Blanching 9. Industrial cooking 10. Pasteurisation 11. Heat sterilisation 12. Evaporation and distillation Processing using hot air or heated surfaces 13. Dehydration 14. Smoking 15. Baking and roasting 16. Extrusion cooking Processing using hot oils 17. Frying Electromagnetic processing using direct and radiated energy 18. Dielectric, ohmic and infrared heating

PART IV: PROCESSING BY REMOVAL OF HEAT 19. Heat removal by refrigeration 21. Chilling 22. Freezing 23. Freeze Drying and Freeze Concentration

PART V POST-PROCESSING OPERATIONS 24. Packaging 25. Filling and sealing of containers 26. Materials handling, storage and distribution

PART I - BASIC PRINCIPLES 1. Properties of foods

PART II: AMBIENT-TEMPERATURE PROCESSING 2. Raw material preparation 3. Extraction and separation of food components 4. Size reduction 5. Mixing, forming and coating 6. Food biotechnology 7. Minimal processing

PART III: PROCESSING BY APPLICATION OF HEAT Processing using steam or water 8. Blanching 9. Industrial cooking 10. Pasteurisation 11. Heat sterilisation 12. Evaporation and distillation Processing using hot air or heated surfaces 13. Dehydration 14. Smoking 15. Baking and roasting 16. Extrusion cooking Processing using hot oils 17. Frying Electromagnetic processing using direct and radiated energy 18. Dielectric, ohmic and infrared heating

PART IV: PROCESSING BY REMOVAL OF HEAT 19. Heat removal by refrigeration 21. Chilling 22. Freezing 23. Freeze Drying and Freeze Concentration

PART V POST-PROCESSING OPERATIONS 24. Packaging 25. Filling and sealing of containers 26. Materials handling, storage and distribution

Details
Erscheinungsjahr: 2022
Medium: Buch
Reihe: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9780323857376
ISBN-10: 032385737X
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Fellows, P.J. (Visiting Fellow, Oxford Brookes University, UK)
Auflage: 5 ed
Hersteller: Elsevier Science Publishing Co Inc
Verantwortliche Person für die EU: preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de
Abbildungen: Approx. 285 illustrations; Illustrations, unspecified
Maße: 281 x 221 x 43 mm
Von/Mit: P.J. Fellows
Erscheinungsdatum: 01.07.2022
Gewicht: 2,127 kg
Artikel-ID: 120921469
Details
Erscheinungsjahr: 2022
Medium: Buch
Reihe: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9780323857376
ISBN-10: 032385737X
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Fellows, P.J. (Visiting Fellow, Oxford Brookes University, UK)
Auflage: 5 ed
Hersteller: Elsevier Science Publishing Co Inc
Verantwortliche Person für die EU: preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de
Abbildungen: Approx. 285 illustrations; Illustrations, unspecified
Maße: 281 x 221 x 43 mm
Von/Mit: P.J. Fellows
Erscheinungsdatum: 01.07.2022
Gewicht: 2,127 kg
Artikel-ID: 120921469
Sicherheitshinweis

Ähnliche Produkte

Ähnliche Produkte