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Includes supplementary material: [...]
Preface.- Nomenclature.- Introduction to the Freezing Process.- Heat Transfer Coefficient and Physical Properties.- Introduction.- Analytical Solutions.- Approximate and Empirical Methods.- Numerical Methods.- Modeling Coupled Phenomena.- Conclusions.- References.- Index.
Erscheinungsjahr: | 2014 |
---|---|
Fachbereich: | Chemische Technik |
Genre: | Importe, Technik |
Rubrik: | Naturwissenschaften & Technik |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: |
xv
153 S. 23 s/w Illustr. 21 farbige Illustr. 153 p. 44 illus. 21 illus. in color. |
ISBN-13: | 9781493905560 |
ISBN-10: | 1493905562 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Pham, Q. Tuan |
Hersteller: |
Springer US
Springer New York |
Verantwortliche Person für die EU: | Springer Verlag GmbH, Tiergartenstr. 17, D-69121 Heidelberg, juergen.hartmann@springer.com |
Maße: | 235 x 155 x 10 mm |
Von/Mit: | Q. Tuan Pham |
Erscheinungsdatum: | 17.04.2014 |
Gewicht: | 0,265 kg |
Includes supplementary material: [...]
Preface.- Nomenclature.- Introduction to the Freezing Process.- Heat Transfer Coefficient and Physical Properties.- Introduction.- Analytical Solutions.- Approximate and Empirical Methods.- Numerical Methods.- Modeling Coupled Phenomena.- Conclusions.- References.- Index.
Erscheinungsjahr: | 2014 |
---|---|
Fachbereich: | Chemische Technik |
Genre: | Importe, Technik |
Rubrik: | Naturwissenschaften & Technik |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: |
xv
153 S. 23 s/w Illustr. 21 farbige Illustr. 153 p. 44 illus. 21 illus. in color. |
ISBN-13: | 9781493905560 |
ISBN-10: | 1493905562 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Pham, Q. Tuan |
Hersteller: |
Springer US
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Verantwortliche Person für die EU: | Springer Verlag GmbH, Tiergartenstr. 17, D-69121 Heidelberg, juergen.hartmann@springer.com |
Maße: | 235 x 155 x 10 mm |
Von/Mit: | Q. Tuan Pham |
Erscheinungsdatum: | 17.04.2014 |
Gewicht: | 0,265 kg |