27,65 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
auf Lager, Lieferzeit 1-2 Werktage
COOKING SECTIONS was established in London in 2013 by Daniel Fernández Pascual and Alon Schwabe. Their practice explores the overlapping boundaries between art, architecture, ecology and geopolitics. They are currently nominated for the 2021 Turner Prize.
COOKING SECTIONS was established in London in 2013 by Daniel Fernández Pascual and Alon Schwabe. Their practice explores the overlapping boundaries between art, architecture, ecology and geopolitics. They are currently nominated for the 2021 Turner Prize.
Erscheinungsjahr: | 2022 |
---|---|
Genre: | Kunst |
Rubrik: | Kunst & Musik |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: |
176 S.
120 Fotos |
ISBN-13: | 9783775751995 |
ISBN-10: | 3775751998 |
Sprache: | Englisch |
Herstellernummer: | 0005199 |
Ausstattung / Beilage: | Großformatiges Paperback. Klappenbroschur |
Autor: | Cooking Sections |
Redaktion: | Connuck, Jesse |
Herausgeber: | Jesse Connuck |
Hersteller: | Hatje Cantz Verlag |
Abbildungen: | 120 Abb. |
Maße: | 16 x 200 x 280 mm |
Von/Mit: | Cooking Sections |
Erscheinungsdatum: | 22.03.2022 |
Gewicht: | 0,602 kg |
Erscheinungsjahr: | 2022 |
---|---|
Genre: | Kunst |
Rubrik: | Kunst & Musik |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: |
176 S.
120 Fotos |
ISBN-13: | 9783775751995 |
ISBN-10: | 3775751998 |
Sprache: | Englisch |
Herstellernummer: | 0005199 |
Ausstattung / Beilage: | Großformatiges Paperback. Klappenbroschur |
Autor: | Cooking Sections |
Redaktion: | Connuck, Jesse |
Herausgeber: | Jesse Connuck |
Hersteller: | Hatje Cantz Verlag |
Abbildungen: | 120 Abb. |
Maße: | 16 x 200 x 280 mm |
Von/Mit: | Cooking Sections |
Erscheinungsdatum: | 22.03.2022 |
Gewicht: | 0,602 kg |