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Cooking and Eating in Renaissance Italy
From Kitchen to Table
Buch von Katherine A. Mciver
Sprache: Englisch

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Beschreibung
Renaissance Italy's art, literature, and culture continue to fascinate. The domestic life has been examined more in recent years, and this book reveals the preparation, eating, and the sociability of dining in Renaissance Italy.
Renaissance Italy's art, literature, and culture continue to fascinate. The domestic life has been examined more in recent years, and this book reveals the preparation, eating, and the sociability of dining in Renaissance Italy.
Über den Autor
By Katherine A. McIver
Inhaltsverzeichnis
List of Illustrations
1: The Renaissance Kitchen and the Experience of Dining, an introduction
2: From Kitchen to Table in the Late Middle Ages
3: The Renaissance Cook and his Kitchen
4: Meals, Mealtimes and Menus
5: From Kitchen to Table: The Art of Dining
6: The Next Century in the Kitchen and at the Table, a final word
Endnotes
Bibliography
About the Author
Details
Erscheinungsjahr: 2014
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Buch
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9781442227187
ISBN-10: 1442227184
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Mciver, Katherine A.
Hersteller: Rowman & Littlefield Publishers
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 235 x 157 x 18 mm
Von/Mit: Katherine A. Mciver
Erscheinungsdatum: 05.12.2014
Gewicht: 0,511 kg
Artikel-ID: 105256074
Über den Autor
By Katherine A. McIver
Inhaltsverzeichnis
List of Illustrations
1: The Renaissance Kitchen and the Experience of Dining, an introduction
2: From Kitchen to Table in the Late Middle Ages
3: The Renaissance Cook and his Kitchen
4: Meals, Mealtimes and Menus
5: From Kitchen to Table: The Art of Dining
6: The Next Century in the Kitchen and at the Table, a final word
Endnotes
Bibliography
About the Author
Details
Erscheinungsjahr: 2014
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Buch
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9781442227187
ISBN-10: 1442227184
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Mciver, Katherine A.
Hersteller: Rowman & Littlefield Publishers
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 235 x 157 x 18 mm
Von/Mit: Katherine A. Mciver
Erscheinungsdatum: 05.12.2014
Gewicht: 0,511 kg
Artikel-ID: 105256074
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